RE/MAX Extra Kodit

Toimistomme sijaitsee uudistuneessa Malmin S- Market kauppakeskuksessa, osoitteessa Kirkonkyläntie 34. Liikepaikka on erittäin vilkas ja asiakkaat pääsevät toimistoomme suoraan parkkihallista liukuportailla. Myytävät asunnot saavat erinomaista näkyvyyttä ikkunoissamme ja näytöllämme pyörii myytäviä kohteitamme 24h. Asiakkaat tulevat päivittäin tiedustelemaan sopivia koteja sekä loma-asuntoja aktiivisilta kodinvälittäjiltämme.

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX toimii 45 vuoden kokemuksella yli 100 maassa noin 7000 toimiston ja yli 100 000 välittäjän vahvuudella. Olemme markkinajohtaja peräti 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Kasvamme Suomessa
koko ajan

Suomessa RE/MAXilla on yli 30 toimistoa ja välittäjiä lähes 400.

RE/MAX on erilainen

Yrittäjähenkisyys tekee välittäjistämme tavoitteellisia ja tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaamme. Välittäjillämme on vahva paikallinen asiantuntemus ja kokemus asunnonvälityksestä.

Yrittäjyydellämme on pitkä historia

Ensimmäisen RE/MAX-toimiston perustivat Dave ja Gail Liniger vuonna 1973 Denveriin Yhdysvaltoihin. Dave Liniger toimi kiinteistönvälittäjänä, kunnes turhautui alan huonoon arvostukseen ja ymmärsi, että kaiken voisi tehdä toisin. Linigerit lähtivät toteuttamaan unelmaansa kiinteistönvälitysyrityksestä, jossa kaikki voittavat - asiakkaat, välittäjät, omistajat.

Yksinkertainen konsepti toimi. Dave Linigerin tavoite rakentaa maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysorganisaatio, jossa asiakas saa aina asiantuntevaa paikallista palvelua, oli vihdoin toteutunut.

Eurooppaan RE/MAX saapui vuonna 1995, ja Suomessa ensimmäinen toimisto avattiin 2006.