Viisi syytä valita RE/MAX

1. Kokemus
1. Kokemus

Kokemus

 
REMAX on toiminut yhtäjaksoisesti 45 vuotta. Tällä hetkellä maailman suurin kiinteistönvälitysketju REMAX toimii 100 maassa ja ketjussa on yli 100.000 välittäjää. Suomessa REMAX on toiminut yli kymmenen vuotta, ja välittäjiä on jo lähes 400 – ja kasvamme vahvasti.
 
2. Laajin näkyvyys
2. Laajin näkyvyys

Laajin näkyvyys

 
REMAX brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa – takaamme asiakkaidemme asunnoille laajimman näkyvyyden niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Suomessa markkinoimme kohteita suurimmissa portaaleissa: Etuovi.com, Oikotie.fi, sekä tietysti REMAX-toimistojen sivuilla.
 
3. Myyntivoima
3. Myyntivoima

Myyntivoima

 
REMAXin yli 100.000 välittäjää voivat palvella asiakkaita yli aluerajojen. Toimimme myös Suomessa yli aluerajojen varmistaen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun – asunnot myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan, mahdollisimman nopeasti.
 
4. Yrittäjyys
4. Yrittäjyys

Yrittähenkisyys

 
Kaikki REMAXin välittäjät ovat yrittäjähenkisiä. Tämä takaa sen, että välittäjä pistää itsensä likoon asiakkaan puolesta ja ottaa henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä.
 
5. Ammattitaito
5. Ammattitaito

Ammattitaito

 
REMAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki REMAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.